מצרכים
חצי ק"ג אורז מלא
חצי ק"ג אורז בר
3 שיני שום
3 כפות שמן זית
5 גבעולי סלרי
1 חבילת פטרוזיליה
2 פלפלים אדומים
פלפל שחור
2 כפיות מלח גס
כפית קארי
6 כוסות מים
100 גרם שקדים
1 בצל גדול
4 גבעולי בצל ירוק
5 מלפפונים

אופן ההכנה
לשטוף היטב את שני סוגי האורז ולהשרות במים למשך שעה לפחות.
לסנן את המים ולהכניס את שני סוגי האורז, הקארי, הפלפל השחור והמלח לסיר עם 6 כוסות מים.
כשהמים רותחים, הנמיכו את האש ובשלו עד שהמים מתאדים. (40 דקות).

בינתיים שטפו את הירקות, חתכו את הבצל, הפלפל האדום והמלפפונים לקוביות קטנות.
לקצוץ את השום והפטרוזיליה ולערבב עם שאר הירקות והתבלינים.
כשהאורז מוכן, יש לקרר אותו ולאחר מכן להוסיף אליו את הירקות.