חומרים
חצי כוס שעועית אזוקי מבושלת
חצי כוס עדשים ירוקות מבושלת
בצל קצוץ
1-2 כפות טחינה
1-2 כפות פירורי לחם שאור
מלח
פלפל

אופן ההכנה
להשרות במשך לילה חצי כוס עדשים וחצי כוס שעועית אזוקי, מומלץ גם להנביט על מנת להקל על העיכול.
לאחר ההשרייה לבשל במים את העדשים והאזוקי יחד עד שמתרככים.
לקחת חצי מכמות העדשים ולהעביר לקערה, להוסיף את הבצל הקצוץ, הטחינה ואת פירורי הלחם לפי הצורך – עד שמתקבלת עיסה.
לטחון את התערובת בבלנדר מוט, להוסיף את  העדשים והשעועית השלמים שנשארו ולערבב הכל יחד, לתבל במלח ופלפל.
להכין קציצות בגודל של המבורגר, ולהניח על נייר אפייה, להכניס לתנור מחומם ל- 180 מעלות למשך 20-25 דק'.