כדורי שוקולד

חומרים
3/4 כוס סוכר חום
רבע כוס אבקת חרובים
רבע כוס חלב סויה/ חלב שקדים או כל חלב צמחי אחר
2 כפות שמן
1/3 כוס חמאת בוטנים
1 וחצי כוסות קוואקר

אופן ההכנה 
לשים בסיר בישול קטן את הסוכר, את אבקת החרובים, את חלב הסויה ואת השמן ולערבב היטב.
לבשל, להביא לידי רתיחה ולהמשיך לבשל דקה לאחר הרתיחה.
להוסיף את חמאת הבוטנים ולערבב היטב.
להוסיף את הקוואקר ולערבב היטב.
כשהתערובת חמה, יש ליצור כדורים באמצעות כף ולהניח בנייר.

2017-07-02T13:33:42+00:00יולי 2, 2017| קטגוריות: מתכונים|