לביבות מנגולד

חומרים
כוס וחצי מנגולד קצוץ
תפו"א בינוני
בצל קצוץ
קמח מלא
2 ביצים
חצי כוס אגוזי מלך
כפית מלח
חצי כפית כורכום
מעט פלפל ופפריקה חריפה

אופן ההכנה
לחתוך מנגולד קצוץ דק, לגרד תפו"א ובצל בפומפיה, להוסיף 2 ביצים וקמח מלא לפי הצורך (חצי כוס בערך).
להוסיף את התבלינים ולערבב את העיסה, להוסיף חצי כוס של אגוזי מלך קצוצים או חופן של זרעי חמניה.
לחמם תנור ל – 180 מעלות, להניח את הלביבות על נייר אפייה משומן במעט שמן זית ולאפות במשך 20 דק".
לאחר 20 דק" להפוך את הלביבות ולמרוח שמן זית מעל (לא חובה) ולחמם  10 דק' נוספות עד שהשכבה העליונה מעוט שחומה.
.וכמובן, יש אפשרות גם לטגן את הקציצות במעט שמן זית.

2017-07-02T16:46:59+00:00יולי 2, 2017| קטגוריות: מתכונים|