מצות ממולאות

חומרים
5 מצות מחיטה מלאה
5 תפוחי אדמה בינוניים
1 בצל קצוץ
2 ביצים אורגניות
שמן זית
מלח
פלפל

אופן ההכנה
מרטיבים את המצות תחת הברז ומניחים אותם על משטח ישר זו על זו עד שסופגים את הרטיבות, מדי פעם להרטיב שוב.
מבשלים 5 תפוחי אדמה קלופים בסיר מים ולאחר מכן מרסקים לפירה
במחבת מטגנים בצל קצוץ במעט שמן זית עד שמזהיב ומוסיפים לתפוחי האדמה עם מלח ופלפל לפי הטעם.

חוצים את כל המצות כחבילה אחת לארבעה רבעים, מניחים כפית מעיסת תפוחי האדמה בקצה המצה ומגלגלים.
טובלים אותה בביצה טרופה עם מעט מלח, ומטגנים משני הצדדים במעט שמן קנולה, דקה לכל צד.
מומלץ להגיש חם.

2017-07-02T12:25:36+00:00יולי 2, 2017| קטגוריות: מתכונים|