סלט מלפפונים ואצות

חומרים
4-5 מלפפונים
1 כפית מלח
25-30 גרם אצות וואקמה
1 כוס מים
2 כפות מיץ לימון
1 כף שמן (רצוי שמן שומשום)
1 כפית חומץ אורז או חומץ בן יין
1 פלפל אדום קצוץ

אופן ההכנה
לפרוס את המלפפונים דק ולשים בקערה, לזרות עליהם מלח, לערבב היטב ולהשהות למשך 30 דק'.
בקערה נפרדת להשהות את האצות במים למשך כ – 15 דק'.
לנקז את האצות מהנוזלים ולקצוץ לחתיכות קטנות.
לערבב בקערית את מיץ הלימון, את השמן ואת החומץ.
לערבב את המלפפונים עם האצות, הרוטב והפלפל.
לצנן לפני ההגשה.

 

2017-07-02T12:13:33+00:00יולי 2, 2017| קטגוריות: מתכונים|