סלט סלק

חומרים
4-5 סלקים
לימון
שמן זית
1 בצל פרוס דק
סוכר חום
מלח
חרדל דיז'ון

אופן ההכנה
לחתוך את הסלק לרבעים ולבשל בסיר עם מים, להוסיף קורט מלח.
הסלק מתבשל במים לפחות שעה.
לאחר שהסלק מוכן ניתן להשאיר אותו חתוך לרבעים או לרסק בפומפיה.

הרוטב:
להכין בקערה 1-2 כפות חרדל דיז'ון, 2 כפות שמן זית, בצל חתוך לפרוסות דקות, רבע כוס לימון וכף של סוכר חום, לערבב הכל יחד ולאחר שהסלק מתקרר להוסיף את הרוטב.

את מי הבישול של הסלק, ניתן לשתות כחמיצה.

 

2017-07-02T16:18:33+00:00יולי 2, 2017| קטגוריות: מתכונים|