חומרים
כוס שמן אגוזי מלך / שמן קוקוס
3/4 סוכר דמררה אורגני
רבע כוס מים
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון
1 ביצה אורגנית
רבע כפית מלח
1 כוס קמח אורגני מלא/קמח כוסמין
3 כוסות קוואקר אורגני
1 כוס אגוזי מלך קצוצים/צימוקים אורגניים

אופן ההכנה
מחממים את התנור ל- 180 מעלות, טורפים את השמן ומוסיפים סוכר וביצה.
בקערה נפרדת קמח, מלח, סודה, קינמון ואגוז מוסקט, בוחשים פנימה את הקוואקר ומוסיפים לתערובת עם השמן, בוחשים פנימה צימוקים או אגוזים.
מעבירים עם כף לתבנית, משטיחים ואופים במשך 12- 15 דקות.