Logo
contact-banner
   
 

המבורגר צימחוני

חומרים
חצי כוס שעועית אזוקי מבושלת
חצי כוס עדשים ירוקות מבושלת
בצל קצוץ
1-2 כפות טחינה
1-2 כפות פירורי לחם שאור
מלח
פלפל


אופן ההכנה:
להשרות במשך לילה חצי כוס עדשים וחצי כוס שעועית אזוקי, מומלץ גם להנביט על מנת להקל על העיכול.
לאחר ההשרייה לבשל במים את העדשים והאזוקי יחד עד שמתרככים.
לקחת חצי מכמות העדשים ולהעביר לקערה, להוסיף את הבצל הקצוץ, הטחינה ואת פירורי הלחם לפי הצורך - עד שמתקבלת עיסה.
לטחון את התערובת בבלנדר מוט, להוסיף את  העדשים והשעועית השלמים שנשארו ולערבב הכל יחד, לתבל במלח ופלפל.
להכין קציצות בגודל של המבורגר, ולהניח על נייר אפייה, להכניס לתנור מחומם ל- 180 מעלות למשך 20-25 דק'.



160x160-ham
suplements
herbs
aromatherapy
bach
contact

new-nutrietion

ad2
 

לאבחון ויעוץ נטורופתי - מרפאת הבית הטבעי טלפון - 052-2433732

 
 
     
© כל הזכויות שמורות הבית הטבעי
המידע הרפואי המופיע באתר זה מוגש כמידע לציבור ואין בו משום איבחון או טיפול מקצועיים ואינם באים להחליף ייעוץ אישי מקצועי, המבוסס על נתוניו האישיים של המטופל, הנהלת האתר לא תישא בכל אחריות לעניין כל נזק שעלול להיגרם למשתמש ו/או לצד שלישי כתוצאה משמוש באתר או במידע הכתוב
האתר נבנה ע"י ארטביט אומנות ממוחשבת - בניית אתרי ג'ומלה