מצרכים
150 גרם ברוקולי חתוך
150 גרם פטריות שמפיניון חתוכות
150 גרם קוביות טופו
2 כפות רוטב סויה
כפית סוכר חום
זרעי שומשום
3 כפות שמן זית
3 כפות מים
3 שיני שום
פלפל לבן

אופן ההכנה
לשים את השמן במחבת, לטגן את השום כ – 2 דקות.
לאחר מכן להוסיף את הטופו, לאדות מעט עם השום ולהוסיף את הסוכר והפלפל הלבן.
לאחר מכן להוסיף את כל הירקות ולערבב יחד.
להוסיף את המים ורוטב הסויה לערבב ולהמשיך להקפיץ עוד 5 דק’.
לבסוף לפני כיבוי האש להוסיף את זרעי השומשום.