חומרים
1 כוס קינואה
2 כוסות מים
450 גרם טופו רך מפורר
1 כוס אגוזי קשיו קצוצים
1 גזר מגורד
1 בצל קצוץ
4 כפות רוטב סויה
4 כפות טחינה גולמית
מלח ופלפל

אופן ההכנה
לשטוף את הקינואה ולנקז את הנוזלים.
לשים את הקינואה בסיר עם מים, לכסות ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש ולבשל על אש נמוכה במשך 20 דק’ עד שהמים נספגים.
לערבב את יתר החומרים בקערה וכשהקינואה מוכנה להוסיף אותה ולערבב.
להעביר את התערובת לתבנית אפייה.
לאפות במשך 45 דק’ בחום בינוני.