חומרים
1 כוס+2 כפות קמח מלא
חצי כוס אבקת חרובים
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
חצי כפית מלח
1 כוס סוכר חום
1כוס חלב (אורגאני)
רבע כוס שמן אגוזים או זרעי ענבים
2 ביצים אורגניות
רבע כוס אגוזים (לא הכרחי)

אופן ההכנה
שמים בקערה אחת את הקמח, אבקת החרובים, אבקת האפייה, סודה לשתייה והמלח.
בקערה נפרדת שמים את הסוכר, החלב, השמן והביצים ומוסיפים תוך כדי בחישה לתערובת הקמח, אשר להוסיף גם אגוזים ולערבב.
יוצקים לתבנית שקעים לאחר שמרפדים את השקעים במנז’טים לאפייה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) במשך 15-18 דק’.