חומרים
2 בטטות חתוכות
כוס עדשים כתומות
רבע כוס דוחן
4 שיני שום פרוסות
4-5 כוסות מים
כפית כורכום
כפית פפריקה אדומה
רבע כפית כמון
מלח ופלפל

אופן ההכנה
שוטפים את העדשים במים, ניתן גם להשרות 8 שע’.
שמים בסיר מעט שמן זית, בטטות חתוכות, עדשים, דוחן ושום, לערבב הכל ביחד לכמה דקות ולהוסיף את המים ואת התבלינים.
אם המרק סמיך מדיי, ניתן להוסיף עוד מעט מים.
לבשל הכל יחד במשך 30 דקות, ניתן להוסיף בסוף כפית שמן שומשום, כוסברה ואצת קומבו חתוכה.