חומרים
1 ק”ג גזר
4 כוסות מים
כף שמן
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
כפית וחצי מלח
רבע כפית כמון
3 כפות מיץ לימון
1 כוס אגוזי קשיו
1 כפית ג’ינג’ר

אופן ההכנה
לקלף את הגזר ולחתוך לחתיכות.
לשים את הגזר במים עד שמתבשל.
לחמם את השמן ולטגן את הבצל ואת השום במשך כמה דקות, להוסיף את התבלינים ולהמשיך לטגן.
להוסיף את מיץ הלימון ואת הג’ינג’ר.
להעביר את הבצל יחד יחד עם אגוזי הקשיו והגזר הרך למעבד מזון עד לקבלת מרקם מחיתי.
להעביר את המרק לסיר ולחמם.