חומרים
אטריות אורז ברוחב 5 מ”מ
חלב קוקוס
שמן זית
2-3 גזר
כוס שעועית ירוקה
3 עגבניות
2-3 שיני שום
מלח ופלפל
אבקת צ’ילי
ג’ינג’ר טרי
בצל ירוק
חבילת טופו

אופן ההכנה
לחמם בווק שמן זית ולהוסיף את שיני השום החתוכות ולטגן עד שמזהיבות מעט.
להוסיף כפית ג’ינג’ר קצוצה ולטגן יחד עוד דקה, להוסיף את הטופו חתוך לקוביות ולהמשיך לטגן עד שמזהיב מעט.
להוסיף את הגזר חתוך לרצועות, שעועית ירוקה, 3 עגבניות חתוכות ואת התבלינים.
לבשל הכל  יחד 5 דקות ולהוסיף את החלב קוקוס ולהמשיך לבשל עוד 2-3 דקות.

בקערה נפרדת להכין את אטריות האורז.
להרתיח מים בקומקום ולהוסיף לקערה, לחכות עד שהאטריות מתרככות, אבל לא יותר מדיי, שיהיו קשות מעט (10 דקות בערך). כשהאטריות מוכנות אפשר להוסיף אותן לווק ולערבב יחד עם הרוטב.

ניתן להכין את המתכון גם עם אטריות שעועית או אטריות ביצים או אטריות דלעת.
מעל המנה ניתן להוסיף רצועות קטנות של בצל ירוק.