חומרים
2 נתחים של פילה סלמון – 150- 200 גרם כל אחד.
5-6 שיני שום
לימון טרי
רבע כוס שמן זית
עלי טימין
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
מניחים  את שני נתחי הסלמון בתבנית, מפזרים עליהם את שמן הזית, סוחטים  מיץ לימון מלימון אחד שלם ומחלקים בין שני הנתחים.
פורסים את שיני השום ומפזרים מעל כל אחד, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
ומעל ניתן להוסיף עלי טימין טריים על כל אחד מהנתחים.
לחמם את התנור לחום של 200 – 220 מעלות ולאפות במשך 10 דקות בערך.
רצוי לא לאפות יותר מדיי על מנת שהסלמון לא יתייבש, במידה והוא עדיין לא מוכן רצוי לא לאפות יותר מ – 15 דקות.