חומרים
חצי כוס שקדים לא קלויים עם קליפה
2 כפות סוכר חום
1 כוס קמח מלא/ קמח כוסמין
3/4 כוס שמן אגוזי מלך/זרעי ענבים/קוקוס
1 חלמון ביצה

אופן ההכנה
שמים את השקדים ואת הסוכר במערבל מזון וטוחנים דק.
מוסיפים את הקמח ומעבדים כמה שניות, מוסיפים את השמן עד שנוצרים פירורים.
מוסיפים את החלמון ומעבדים עד שהבצק נהיה אחיד.
אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון ושמים במקרר לחצי שעה.
מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצקים מהבצק כדורים בקוטר של שניים וחצי ס”מ.
מקררים חצי שעה עד 12 שעות.
מחממים את התנור ל – 180 מעלות, ומכניסים את התבנית ל – 15 דק’ עד שהעוגיות מזהיבות.