חומרים
1 כוס כוסמת
2 כוסות מים
3 בצלים ירוקים קצוצים
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
רוטב סויה לפי הטעם
חצי כוס זרעי חמניה קלויים
חצי כוס קמח מלא

אופן ההכנה
מערבבים את הכוסמת עם המים בסיר בינוני, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה על אש קטנה עד שהמים נספגים.
מצננים עד שהתערובת לא חמה מדיי לעירבוב עם הידיים.
מערבבים את הכוסמת עם שאר החומרים ולשים היטב עם ידיים רטובות.
יוצרים קציצות קטנות ושטוחות, טובלים במעט קמח מלא ומטגנים משני הצדדים במעט שמן זית.
מגישים עם צלוחית של טחינה.